Endelig tilbake fra det store utland !

Da var turen til Liverpool over og jeg og samboer er tilbake i hverdagen. Vi har hatt en fin, men slitsom tur. Det er liksom ingen hvile på en slik tur. Komme sent frem fredag og hjem formiddagen på søndag - puh !

108977-364

Været har for det meste vært grått, men på tur hjem fra handletur i byen på lørdag gløttet solen frem. Noen drar kanskje kjensel på byggningen over som jeg hadde i forrige innlegg. Det er fremdeles "The Liver Buliding", men denne gang i sol. Om noen lurer på om det er en gul buss som har havnet ut i havnebassenget kan jeg fortelle at dette er en guidebåt full av tursiter på vei inn i Liverpools svar på Aker Brygge.

108977-365

Og slik ser det ut der ! Området heter "The Albert Docks" og her finner man foruten flere restauranter, barer, butikker og hoteller - det kanskje mest berømte museet i Liverpool nemlig Beatles museet. Vi bodde her nede denne gangen på et hotel som heter "Premier Travel Inn Albert Dock" - helt greit hotel ved inngangen til Beatles museet.

108977-367

Men det var jo ikke på grunn av Beatles eller fotball jeg dro til Liverpool denne gangen - jeg skulle på SHOPPING ! Og som dere ser haugen med poser bare vokste og vokste. Men hva skjulte det seg i dem sier dere vel - jo dette:

108977-370

Først litt proviant for å holde shoppingtempoet oppe. Når jeg er i utlandet liker jeg å gå i matbutikker og plukke med meg saker jeg ikke finner hjemme. Og man får noen favoritter i blandt, som Pepsi Max med en twist av lime. Å som jeg skulle ønske de hadde den her hjemme - virkelig topp ! Ellers fant jeg noe ny sjokolade, crunchbars med sjokolade og en dipp med "roasted garlic" smak. Dem skal bli spennende å prøve. Ellers har det "sneket" seg inn en pose med nybakte sjokolade cookies og en Mars bar (min absolutte favoritt sjokolade !).

108977-373

Siden det nettopp har vært jul med massevis av pakker, ble vi enige om at prinsessa som ventet hjemme ikke skulle få noen stor "reisepakke" denne gangen, men litt nyttig smått og godt i steden. Det ble søte svømmebriller, flere nye tannbørster, badesvamp, våtservietter til dobesøket (disse er så kjekke for de kan kastes i do) og en kul Nasse Nøff  "skumsåpe" som ser ut som barberskum når den kommer ut. Datteren har nemlig alltid synes pappas barberskum er så spennende så nå har hun sitt eget ;o)

108977-372

Nye perler til mammas lille kreative sjel ble det også.

108977-371

Samt et kult lite "bord" med "saccosekk" under som man kan ha på fanget. Har sett slike til salgs her hjemme, men dette var så søtt og lite akkurat passe til en fireåring. Kjekt å ha kveldsmaten på mens man ser på barne-TV.

108977-374

Litt til mor ble det også. Min favoritt deodorant som heter Mitchum. Den var å få tak i i Norge på VITA før, men de har den ikke lenger. Så nå må jeg til Boots i England for å få tak i den. Kjøper alltid noen ekstra, men denne gangen ble det bare den ene for jeg har noen liggende fra tidligere.

Ellers fikk jeg med en kalender full av vakre blomstertegninger. Det var salg på dem og den kostet meg et pund - ca. tolv norske kroner. I samme butikk fant jeg noen søte julekort  - 24 stykk for fem kroner. Tenkte jeg skulle ha dem som ekstra til og fra kort neste jul.

Ny sminkepung ble også med hjem i søtt lyseblått med rosa blomster. Trengte egentlig ikke ny, men jeg fallt for det vakre stoffet. Kostet to pund - ca. tjuefem kroner.

Øverst til venstre ser dere noe som heter "Comfort Pearls" som var noe nytt de hadde fått. Er tøymykner som ligger i små plastikkposer ferdig posjonert. Det står at de skal legges inn i vaskemaskinen sammen med tøyet i begynnelsen av vasken, men hva som skjer med den vet jeg ikke....... vi får prøve å se ;o)

108977-376

Ellers kjøpte mor seg fire nye pynteputetrekk til sofaputene. Har hatt noen som jeg ikke likte og syntes disse var så søte med dusker og alle tingen. De kostet femti kroner stykk. De passer fint til veggene i stua mi som nå er malt med fargen "cafe latte". De ble så fine - for de er jo så klart prøvd ut allerede som dere ser.

108977-375

Til sist må jeg få vise dere noe morsomt. Midt i sentrum av Liverpool fant jeg en butikk som solgte second hand ting både klær og annet (noe à la Fretex) og i vinduet stod disse karafflene og ba om å få bli med meg hjem til Norge. Fikk litt sånn "loppemarkeds flash back" som de av dere som kjenner meg vet jeg er en stor fan av. Og med et stort smil om munnen gikk jeg ut derfra med tre vakre karaffler i en pose.

Lysestaken i fattigmannssølv fant jeg av alle ting i en klesforretning som heter "Monsoon" like før butikkene stengte på lørdag. Den er ikke second hand, men helt ny og ble min for fem pund (ca. 60 norske kroner) - var på salg til halv pris.

108977-377

Og den har allerede flyttet inn på sølvfatet i stua - og det ser jo ut som om den har "bodd" der i lange tider spør du meg ;o)

Har noen små ting til å vise dere, men det får bli i morgen. Var nemlig innom en favoritt butikk som heter "The Paper Mill Shop" hvor de selger alt en "hobbykort- og scrappbok lager" kan ønsker seg. Hyllemeter på hyllemeter med alt du kan tenke deg av "godsaker". Dere skal få se hva jeg kjøpte i morgen. Nå skal jeg nemlig gå å legge meg for kl. seks ringer klokka og det er tid for jobb ! Sov godt alle sammen om dere ikke allerede har lagt det så "blogges" vi i morgen.

PS: Svaret på spørsmålet fra quizen i forrige innlegg er savoy om noen lurte !

5 kommentarer

Mita`s hjrne

08.01.2007 kl.11:58

Hei...Her var det jammen masse fint, artig handle i andre land og butikker mmmm...Ha en fin dag...

kreoline

08.01.2007 kl.19:28

Ser ut som du har kost deg skikkelig, skal si du har kjpt masse fine ting, lysestakene og karaflene var s skjnne.

Annette

08.01.2007 kl.20:25

h, s mye kult, artig og fint du har shoppa med deg!!! Heldiggris!

Karna

09.01.2007 kl.08:11

Nydelige puter, og for et varp!!!Kjemep fine karaffler ogs, nydelig bilde du viser med den nye samlingen din!!

stine

05.06.2007 kl.21:22

Hei! Ville bare si at jeg jobber i Esthetique,- og vi har mitchum deodoranten alts! :D

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits