Jeg har blitt tante og prinsessa kusine !

108977-353

Min samboers bror fikk en sønn i går på nyttårsaften og jeg ble tante for tredje gang ! Mange år siden sist - fakstisk hele ni år, så det var kjempe morsomt. Vi ventet i spenning i hele går kveld mens vi var på nyttårsfeiring hos gode venner, men vi hørte ingenting så vi regnet med at det ikke skjedde noe før i dag. Men da vi kom hjem i natt lå det melding fra svogeren om at Mats endelig hadde kommet. Det hadde skjedd kl. halv ti i går kveld og han hadde sendt oss melding med en gang, men pga overbelastning på nettet kom den ikke frem før sent på natten. Men glade var vi allikevel over at alt hadde gått bra og at han endelig kom - var nemlig nesten fjorten dager på ovetid etter terminen å regne. Så kjære Ronny og Sussan -GRATULERE ! Vi gleder oss til å møte den nye verdensborgeren i morgen ;o)

3 kommentarer

01.01.2007 kl.21:42

Godt nytt r og gratulerer som nybakt tante igjen=)Det er alltid kolsig med familie forkelse,og s p nyttrsaften da=)Hper du og dine fr en flott kveld.

cia

05.01.2007 kl.08:38

underbart med bebisar. jag har sjlv blivit mormor fr andra gngen - den 2 januari fddes hon - Saga

Molly's Heaven

10.01.2007 kl.00:59

Gratulere som nybakt tante:) Jeg m bare sprre om det er et Anne Geddes fotografi av bebisen eller hur...? Vakkert er det iallefall!

Skriv en ny kommentar

Ingveig

Ingveig

47, Horten

Kategorier

Arkiv

hits